Program


A TRIP bemutatja: Woodstock Tribute Fest II.

A TRIP bemutatja: Woodstock Tribute Fest II.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 2. péntek, 21:00

STONED
Magyarország egyetlen Rolling Stones tribute zenekara immár 15 éve tiszteleg a Világ Legnagyobb Rock’n’Roll Zenekara, a Rolling Stones előtt.
A Stoned célja a Stones-dalok magas színvonalú előadása és a ‘Rolling Stones érzés’ hű ,visszaadása, mind zeneileg, mind színpadi megjelenésben. A Stoned repertoárján a nagy slágerek mellett ritkaságok is szerepelnek, valamint teljes, koncepcionális show-k (egy-egy emlékezetes koncert, tematikus, vagy akár egy album köré épülő koncert) színpadra állítása is lehetséges.
A zenekar tagjai nemcsak elkötelezett Rolling Stones fanatikusok, hanem a hazai blues és rock színtér ismert alakjai is.
A Stoned ezen az estén a Rolling Stones 1969-es kultikus és tragikus  "saját Woodstock", az Altamont koncert műsorát játssza.

LEAD ZEPPELIN
2004-ben, Jimmy Page 60. születésnapja alkalmából megrendezett koncerten alakult a zenekar. Kezdetben több taggal, vendégzenészekkel lépett fel az együttes, majd kialakult a négyfős felállás, amely az eltelt évek alatt zeneileg nagyon kifinomulttá vált. A Lead Zeppelin koncertek rendkívül jól, már már teljesen élethűen felídézik az eredeti Zepp hangzást.

MESSAGE TO HENDRIX
A 2008-ban alakult Message To Hendrix névre hallgató power trio Jimi Hendrix korszakalkotó munkásságát varázsolja a szemünk elé. Az autentikus élmény mellett a srácok egyéniségüket is megcsillantva hozzák létre az improvizációkkal tarkított ütős produkciót. A magyar közönség által jól ismert banda erőteljes és szórakoztató előadásmódjával széles rajongótáborra tett szert. Az ország legjobb klubjai és legismertebb fesztiváljai egyaránt büszkélkedhetnek a zenekar visszatérő koncertjeivel. Aki látta és hallotta Petendi Tamás gitárjátékát az tudhatja, hogy rock-blues stílusban mire számíthat. Bűdi Szilárd erőteljes basszusozása és egyéni énekhangja valamint Kottler Ákos kőkemény dobolása már csak hab a tortán. A trió hangzásvilága az első közösen zenélt percekben kialakult már: feszes tempók, harapós gitár-riffek és magas fokon izzó energia az első daltól az utolsóig, mindez átitatva Jimi Hendrix szellemével.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!