Program


Ska Revival Fest

Ska Revival Fest

Október 12-én egyetlen estére újjáéled a 90-es hazai ska-világának meghatározó zenekara, a Honeyball. A 20 éve alakult, 10 éve feloszlott ska-punk banda még egyszer előadja a régi tagokkal a régi számokat. Előtte az amúgy is retróban utazó, világslágereket ska stílusban játszó Super Starsky ünnepli a 7.  több

Super Starsky

A Super Starsky hat zenekar tagjaiból állt össze 2011-ben – azzal a céllal, hogy a legnagyobb hazai és világslágereket átültesse ska stílusra, mindezt csehszlovák életérzéssel vegyítse, azaz kicsit visszahozza a táncdalfesztiválok és az esztrádműsorok világát. Ezen az estén a 7. születésnapját ünnepli a cseszkó gazdaságos zenekar.

Tagok:

Pálfi Kriszta / Kristina Pavelfi: ének
Borovitz Tamás / Tomás Borovička: ének
Szili Mikós / Mikulas Silly: – gitár
Mérges Norbert / Norbert Zlostny: basszusgitár
Kohut András / Andrej Kohut: dobok
Lázár András / Andrej Oguz Lazarov: szaxofon
Pál Szabolcs / Sabolč „G” Pavel: billentyű

Facebook
YouTube 

 

Honeyball

A kétezres évek egyik üde színfoltja a magyar ska-punk palettáján, vagyis a Honeyball is meglovagolja a divathullámot, és egy giga-mega koncert formájában kedveskedik a régi és új lájkolóinak, és újra összeáll egy estére. Azt pletykálják, hogy százhalombattai dzsiájdzsók csak a pénz miatt bokáztatják meg utoljára a mélyen tisztelt nagyérdeműt a régi időket idéző, már 10 éve élőben nem hallható slágerekkel, de mindenkit megnyugtatunk, ez igaz! Lesz ott minden, az eredeti háromtagú felállás, az eredeti kilenctagú felállás, lézershow, egzotikus állatok, szakállas nő, és talán bízhatunk benne, hogy a tőlük megszokott hülye jelmezek is előkerülnek.
20 éve alakult, 10 éve feloszlott, 1 éve senki sem beszél róluk… ott a helyed! A jubileum apropóján pedig hamarosan egy dokumentumfilm formájában is kedveskednek közönségüknek, melyen soha nem látott archív felvételekkel szeretnék bemutatni a zenekar 1998-tól 2008-ig tartó történetét.

Tagok:

Mérges Norbert: basszusgitár, vokál
Keimer Balázs: ének, gitár
Illés Tamás: dob
Szemes Móni: ének
Kiss Péter: percussion
Baranyai Dia: szaxofon
Tóth Viktor: trombita
Lázár Levente: trombita
Balogh Ádám: dob

Facebook 
YouTube 

 

Speakers of Zion

A Speakers of Zion egy székesfehérvári gyökerekkel rendelkező, már félig fővárosi reggae zenekar. Zenéjében az autentikus roots-on kívül megjelenik a dub lüktetése, és előszeretettel használ dancehall elemeket is arra, hogy megmozgassa közönségét.

A zenekar 2011-ben alakult, és fellépett már olyan előadók társaságában, mint a Ladánybene 27, Irie Maffia, Riddim Colony, Pannonia Allstars Ska Orchestra vagy a kolumbiai Skampida. Mondanivalójában nagy hangsúlyt kap a pozitív gondolkodásmód, a társadalmi szerepvállalás fontossága, valamint küldetésének tartja a szeretet, béke és egység közvetítését minden befogadó fül számára.

Tagok:

Kósa Mercédesz Málna: ének
Bakó Szabolcs: ének
Csecskedi László: gitár
Ditrói Benjámin: szaxofon
Hargitai Péter (SkaPeti): trombita
Lehoczki Ágoston: billentyű
Schneider Róbert (Srob): basszus
Seres Dániel: dob

Web 
Facebook 
YouTube

 

Kezdések:

20.30: Speakers of Zion
21.45: Super Starsky
23.00: Honeyball

Belépő:

Elővételben: 1200 Ft
A rendezvény napján és a helyszínen: 1500 Ft